Cautare

5100 de rezultate pentru "rezultate examen de titularizare 2009" (3.64 secunde)
Cunoscuta companie austriaca din domeniul metalurgic Voestalpine, cea care intentiona sa construiasca in zona Portului Constanta Sud si a localitatii Agigea un combinat siderurgic, care ar fi insemnat o investitie straina de 5 miliarde de euro, a anuntat, ieri, o diminuare cu 24% a profitului operational din al treilea trimestru fiscal.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. ... Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. ... Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Fiscul doljean a inregistrat cereri de rambursari de TVA in iunie mai mici decat in lunile anterioare din 2009. Recent a venit ordin de la ANAF sa se compenseze TVA de rambursat cu sumele restante ale firmei catre stat si chiar cu datoriile furnizorilor societatii catre buget.
AGA a redus din pix pierderile de trei milioane de euro din bugetul pe 2009, bazandu-se pe unele contracte iluzorii. Pierderile raportate la sase luni de societate se ridica la 2,3 milioane de euro.
"In ultimele sase luni, Romania nu a fost capabila sa mentina ritmul reformei inregistrat la jumatatea anului 2009 si nici ritmul angajamentelor luate", arata un proiect al raportului consultat de RFI.
Romania are o presa partial libera, aflandu-se pe locul 88 in clasamentul anual al libertatii presei realizat de Freedom House, la egalitate cu Bolivia, Brazilia si El Salvador, dupa Burkina Faso, Namibia, Bulgaria si Uruguay, dar inaintea Republicii Moldova, Turciei sau Ucrainei.
In speranta ca guvernul va intelege odata ca trebuie sa ia niste masuri pentru relansarea economica, reprezentantii patronatelor au mai venit cu un set de propuneri pentru a ajuta intreprinzatorii sa-si puna din nou afacerea pe roate, dar si pentru a creste contributiile la bugetul statului.
real,- prezinta in cadrul Zilelor Italiei peste 200 de produse specifice bucatariei mediteraneene. ... real,- Hypermarket desfasoara o ampla actiune de promovare a produselor italiene in cadrul celor 25 de magazine ale retelei din Romania.
Operatiuni de subtiere, un plan perspicace de plata a taxelor si controlul strict sunt cateva dintre ingredientele retetei IKEA. Daca sunteti clienti IKEA, sunteti fara indoiala familiarizati cu necazurile si frustrarile implicate de asamblarea acasa a mobilei la pachet.
Ce vei vedea de-acum pe ecran O functie de acest tip a mai existat in perioada 2009-2011. ... Cele doua parti ar fi ajuns la un acord, care presupune includerea postarilor de pe Twitter in lista de rezultate care i se afiseaza unei persoane care cauta pe Google, scrie Bloomberg.
Este esential ca oamenii sa inteleaga ca testarea pentru hepatitele B si C poate face diferenta dintre viata si moarte Institutul National de Boli Infectioase Prof.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: ... Daca romanii si-au demonstrat maturitatea, polarizandu-si votul si avand preferinte ferme de aceasta data, politicienii rateaza si acest examen, demonstrandu-se tot dame de larg consum.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Traian Basescu s-a tinut de cuvant si l-a desemnat, ieri, pe liberalul Calin Popescu Tariceanu pentru functia de prim-ministru.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Guvernul a decis irevocabil sa-si asume raspunderea pe pachetele de legi privind Justitia si retrocedarea propritatilor.
Numirea lui Ioan Talpes ca vicepremier in martie 2004 i-a fost impusa lui Adrian Nastase nu de Cotroceni, adica de presedintele Ion Iliescu, asa cum s-a crezut, ci de oficiali de la Bruxelles si Strasbourg.
google-analytics.com